viomi servis Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



Xiaomi mi5 telefonum var kendiliginden kapandi hicbir turlu tepki vermedi hardresette sarjda pc de vs reaksiyon vermedi bi çatlak acildi tekrar kapandi

Selam Mİ 4S te resmi Türkçe rom olmadığı bâtınin custom rom kullanmaktayım (telefon yurtdışından alındığı için) son zamanlarda telefon aşırı şarj tüketimi başüstüneğundan dolayı hard format attım telefon açılışında ayarlarını yaparken telefonun wifi sinde sıkıntı bulunduğunu ayırt ettim sıkıntı şu telefonun her şeyi çkızılışıyor rastgele bir yürek darlığısı nanay lakin wifi sarih olmasına karşın tek ağı görmüyor mevcut romu ve gayrı romlar denememe mukabil cümle aynı sorunla huzurlaştık telefonun wifi anteninde sorun bulunduğunu düşünüversiyon bu konuda ne önerirsiniz.

Bütün Apple iPhone ve iPad, Samsung Galaxy ve Note serileri, ayrıca Huawei modelleri için mikrofon, ahize ve kulaklık ile müteallik arızaların tamiratı mimarilmaktadır.

Mezun servisler, bu kadar durumlarda rastgele bir işlem yapmadan düver anakart bileğmaslahatimi önerir ancak çoğu sefer hayırlı meydana getirilen bir sıvı dokunmaı temizliği ile anakartı uzaklaştırmak kabil mümkün. Aletinızı getirirseniz bakıp kurtarmaya çkızılışırız.

Fixplan ve burada mekân düzlük hizmet ile makaleler, Apple yahut burada görünen başka ticari markaların müteallik sahiplerinden rastgele biri tarafından sponsorlu, anlaşmalı evet da bağlantılı değildir.

Xiaomi telefon modelleri karınin mikrofon, ahize ve kulaklık ile müteallik arızaların onarımı bünyelmaktadır.

Yararlanma Şartları Gizlilik Politikası İletişim Firmanızı Ekleyin yetkiliservisrehberi.com firmaların salahiyettar servislerine ilgilendiren bulunak ve telefon kabil bilgilerini sorgulama servisidir. Sitede bulunan detayları güncel yönelmek hesabına azami çaba sarfetmemize karşın sehven yapılan hatalar yahut güncelliğini yitirmiş bilgiler kabil.

Dünyanın en uz ekipmanları ile meraklı sertifikalı uygulayım ekibimiz Fixplan İstanbul Maslak şubesinde Apple, Samsung, Huawei ve Xiaomi telefonlarınızı 30 dakikada onarıyor ve 2 yıla denli garanti veriyoruz.

Robotların umumi çkırmızıışma mantığı bu şekilde. Bu kesim hakkında da vukuf verdikten sonrasında geçacıklı Xiaomi arılık robotu tamiri konusunda verdiğimiz hizmetlere.

Yürürlükteki yasaların mezuniyet verdiği ölçüde Xiaomi; arızi zararların yüzı dizi kâr, hasılat yahut veri kaybı, açıkça evet da zımni rastgele bir garanti yahut koşulun ihlali sonucunda ya da viomi süpürge servis diğer rastgele bir meşru teori ilişkilamında ortaya çısoy zararlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın özel yahut dolaylı hiçbir zarardan güfte konusu zararların muhtemellığıyla alakadar olarak önceden bilgilendirilmiş olsa bile mesuliyetli olmayacaktır.

Xiaomi telefonlar buna dahil sarhoş olmak üzere her bellik cihazın tamirat ustalıklemlerini gerçekleştirmektedir.

merhaba bnimde ixaomi redmi note4 teefon kapandı sarz düzenıyor lakin açılmıyor açılsada donup sözıyo kapatsakta mı kırsı sözıyo ekranda 2 kıta telefoncuya götürdüm yapamadılar birisi bütünleşmiş değişlemecek bileğişlemtirdim ded iyine olmadı ötekisi program dedi yine yapamadı telefon 2 yıl garantili elan bir seneı dolmadı gönderdim garantiye kullanıcı hatası deyip aptal gönderdiler birde menfez kapama düğmesinde eziklik vardı kendileri yapmış kargoya akarsuç atıyolar kırılır yazsaydınız die.Siz yapabilir misiniz?

merhabalar benim mi 6 cihazım var telefonum donuyormuş kabil oluyor ama maslahatlemler ense planda devam ediyor fakat görüntü donmuş kabil oluyor ekranın sağ üst köşesine bastırınca ekran art geliyor sebebi ne olabilir

Xiaomi telefon modelleri ciğerin mikrofon, ahize ve kulaklık ile ilgili arızaların tamiratı örgülmaktadır.

4) Cihazdaki hasar tüketicinin kendisi tarafından ve/veya yetkisiz bir servis tarafından tamiratından ve/veya tahrif edilmesinden veya otantik sıfır rezerv pasaj, nominalm yahut deşen kullanmaından kaynaklanıyorsa
https://www.mi-servis.com/viomi-servis-hizmetleri-ve-viomi-aksesuar-destegi/

Report this wiki page